Huollon ajanvaraus

Helpoiten varaat huoltoajan oheisella varaustyökalulla

Varaa aika pyörähuoltoon

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore

NOUTOPALVELU

Halutessasi polkupyöräsi noudetaan huoltoon kotioveltasi. Sopiaksesi noudon ajankohdan, soita huoltoon p. 044 777 0024. Pyörän nouto 15€ (Joensuu). Muut paikkakunnat sopimuksen mukaan

Arvioitu huolto-aika kerrotaan sinulle jätettyäsi pyörän huoltoon. Huollon kesto on tyypillisesti 1-3 päivää ja sen valmistuttua saat ilmoituksen ja voit noutaa pyörän. Pyörä on myös mahdollista toimittaa sinulle. (Palautus 15€).

Ohjeita Pyörää huoltoon tuoville

Helpoiten saat varattua pyörällesi huollon sivun yläosan varaustyökalulla, WhatsApp-viestillä tai soittamalla suoraan huoltoon p. 044 777 0024.

Saat ennen huoltotyön aloittamista kustannusarvion. Huolto valmistuu noin vuorokaudessa varaosien saatavuudesta riippuen.

Huoltotyön helpottamiseksi pyydämme mahdollisuuksien mukaan ottamaan pyörästä irti korit sekä lasten turvaistuimet pois ennen pyörän huoltoon tuomista.

Kun pyörä on valmis haettavaksi, soitamme sinulle tai saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Mikäli pyörän noudosta tai muusta asiasta on kysyttävää, niin ota yhteyttä puhelimitse.